TH Greasemonkey thread 2.0

Talk about the game. What game? The game with the power? What power? The power of ... aw, skip it.

Moderator: Moderators

User avatar
Corrupt Shadow
Posts: 1234
Joined: Mon Dec 17, 2007 8:24 pm
Location: Baton Rouge, LA
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by Corrupt Shadow »

Hey, Doc, how would I change the corrupt gambling script to bet on triples in lieu of Devil Dice?
Image
I've won the 100k DD bet so many times, I should have the title "Mr. Luck"

User avatar
AldenteVonTino
Posts: 461
Joined: Thu Oct 01, 2009 10:49 am
Location: Florida, USA
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by AldenteVonTino »

Doc Igor wrote:If the a-a script stops because a threshold value has triggered a halt, it requires a double-click of the start button to start again.

If the a-a script still doesn't run, be certain that the threshold values are not triggering.

note: the HP/PP minimum and maximums are NOT inclusive. So a value of 0PP will always prevent the script from running if you're out of PP. Set the lower limit for PP at -1 if you're not using skills in combat.

beyond that, I'd need to know what errors are occurring. (And one caveat: if your version of
firefox predates 3.5, you can forget about using the a-a script.)
Problem solved. I did change the settings when I leveled for max hp/pp, however as you say 'NOT inclusive'. I added 5, and all is well. And yes, I have firefox 3.6.6.
Thank you!
8)
When you do the best you can it's called a try!
If you don't you need to ask yourself why?
Just give it a thought,
And failure is worth naught.
And then like an eagle you shall fly!
Image

User avatar
Corrupt Shadow
Posts: 1234
Joined: Mon Dec 17, 2007 8:24 pm
Location: Baton Rouge, LA
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by Corrupt Shadow »

Thanks for the update, Doc, but it doesn't appear to be working.

When I click Casinos, it takes me to a 404 page:
http://www.twilightheroes.com/index2.php
Image
I've won the 100k DD bet so many times, I should have the title "Mr. Luck"

User avatar
Corrupt Shadow
Posts: 1234
Joined: Mon Dec 17, 2007 8:24 pm
Location: Baton Rouge, LA
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by Corrupt Shadow »

No, I was using Firefox.
Image
I've won the 100k DD bet so many times, I should have the title "Mr. Luck"

User avatar
Corrupt Shadow
Posts: 1234
Joined: Mon Dec 17, 2007 8:24 pm
Location: Baton Rouge, LA
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by Corrupt Shadow »

Maybe I dun goofed.

I overwrote the entire script with the new script in the Edit function. Was that not what I was supposed to do?
Image
I've won the 100k DD bet so many times, I should have the title "Mr. Luck"

User avatar
Corrupt Shadow
Posts: 1234
Joined: Mon Dec 17, 2007 8:24 pm
Location: Baton Rouge, LA
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by Corrupt Shadow »

Oh, didn't know you changed it on the site. My bad. I'll try it out.

I dunno what I'm doing wrong.

Uninstalled the old script, installed the new one. I place one bet and it takes me to the rest.php and sits there.
Image
I've won the 100k DD bet so many times, I should have the title "Mr. Luck"

User avatar
Corrupt Shadow
Posts: 1234
Joined: Mon Dec 17, 2007 8:24 pm
Location: Baton Rouge, LA
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by Corrupt Shadow »

Error console?

Yes, it has rest.php in it.
Image
I've won the 100k DD bet so many times, I should have the title "Mr. Luck"

User avatar
Corrupt Shadow
Posts: 1234
Joined: Mon Dec 17, 2007 8:24 pm
Location: Baton Rouge, LA
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by Corrupt Shadow »

Error: not well-formed
Source File: http://www.twilightheroes.com/header.php
Line: 2, Column: 60
Source Code:
top.location.href = 'index2.php';</script><script language=Javascript src='http://www.twilightheroes.com/scripts/p ... head><BODY>
Image
I've won the 100k DD bet so many times, I should have the title "Mr. Luck"

Muhandes
Posts: 732
Joined: Mon Nov 03, 2008 12:54 am
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by Muhandes »

delassa wrote:I went ahead and updated the quick welding and assembling script with the current stuff from the wiki so it has all the recipes. Let me know if anything isn't working from spelling errors or whatnot.

http://userscripts.org/scripts/show/83941
That's cool, thank you

Muhandes
Posts: 732
Joined: Mon Nov 03, 2008 12:54 am
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by Muhandes »

delassa wrote:Created a small script that changes the popup item descriptions title to a link to that items wiki page.

http://userscripts.org/scripts/show/84984
It breaks wikilink, but one can easily turn off wikilink on popups if one prefers the link to the small w
Also got bored and modified the assembly script to retrive its listing from the wiki pages. It uses the greasemonkey api storage to store the lists locally though so I don't think its compatible with Google Chrome. It was the only way I could think to make it so the wiki wasn't hit on every load of the pages.
Very well done, I was waiting for someone (hint hint) to do that for ages, I'm happy those pages will get a good use.

Muhandes
Posts: 732
Joined: Mon Nov 03, 2008 12:54 am
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by Muhandes »

delassa wrote:
Muhandes wrote: It breaks wikilink, but one can easily turn off wikilink on popups if one prefers the link to the small w
Yea I did it mostly to have something like wikilink that is compatible with the auto adventure script.
It is easy to make them compatible, by remove the association with the fight page. I use them together.

NardoLoopa
Posts: 217
Joined: Fri Aug 27, 2010 5:30 am
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by NardoLoopa »

I wrote a script so you can re-up your buffs from the nav pane (sorta like in Mafia). You need to visit the skills page before it will activate (to figure out which skills you have). TekRunner's mentioned this would be nice.

http://userscripts.org/scripts/show/87404

This is my first GM script, so send me feedback (and silver stars of appreciation ;) ).

edit1: there's an issue with multi-effect skills: the skill number for skill and the effect are different. I'll see what I can do to fix that. I might post a version that doesn't care which skills you have -- but won't let you buff ones you don't.

edit2: okay, V0.1.1 doesn't detect which skills you have so puts a '+' next to all of them. You'll get a message when you can't cast a buff. I figure it's more useful this way.

User avatar
AldenteVonTino
Posts: 461
Joined: Thu Oct 01, 2009 10:49 am
Location: Florida, USA
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by AldenteVonTino »

Am I just blind, or are there no other (working) scripts for non-combat adventures?
The one I have seems to be broken! (I'd hate to lose vital reputation with wrong choices, or not gain proper building of Strength, Intellect or Reflexes.)
:?:
When you do the best you can it's called a try!
If you don't you need to ask yourself why?
Just give it a thought,
And failure is worth naught.
And then like an eagle you shall fly!
Image

Muhandes
Posts: 732
Joined: Mon Nov 03, 2008 12:54 am
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by Muhandes »

AldenteVonTino wrote:Am I just blind, or are there no other (working) scripts for non-combat adventures?
The one I have seems to be broken! (I'd hate to lose vital reputation with wrong choices, or not gain proper building of Strength, Intellect or Reflexes.)
:?:
Version 3.4.1 of the script works for me. You'll have to work a bit to add the new areas if you want to play there.

User avatar
AldenteVonTino
Posts: 461
Joined: Thu Oct 01, 2009 10:49 am
Location: Florida, USA
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by AldenteVonTino »

Yeah the normal adventuring script is just fine, I'm talking about non-combat such as "Shall We Play A Game?" (Cannonball Tavern)
I don't get a choice when running the adventure script, it just picks one on it's own and moves on to the next encounter.

:?
When you do the best you can it's called a try!
If you don't you need to ask yourself why?
Just give it a thought,
And failure is worth naught.
And then like an eagle you shall fly!
Image

Harry Dresden
Posts: 1395
Joined: Tue Feb 12, 2008 1:22 pm
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by Harry Dresden »

You have to go into the script and either remove that non-combat, or change it's selection choice.

User avatar
AldenteVonTino
Posts: 461
Joined: Thu Oct 01, 2009 10:49 am
Location: Florida, USA
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by AldenteVonTino »

Removing that part of the script stops the script from running? I continue after I resolve the non-combat?
:?:
When you do the best you can it's called a try!
If you don't you need to ask yourself why?
Just give it a thought,
And failure is worth naught.
And then like an eagle you shall fly!
Image

Harry Dresden
Posts: 1395
Joined: Tue Feb 12, 2008 1:22 pm
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by Harry Dresden »

Removing the non-combat from the script makes it stop automatically selecting something, so that you have to do it manually.

Commenting out each line is also supposed to do this, but I've noticed a few that still annoyingly auto-select even after I tell them not to. We need someone to make a cleaner script (minus all the snarky little comments Heather put it, too), but the one person I know could do it is working on better things.

User avatar
AldenteVonTino
Posts: 461
Joined: Thu Oct 01, 2009 10:49 am
Location: Florida, USA
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by AldenteVonTino »

Ok, thanks!
8) :D 8)
When you do the best you can it's called a try!
If you don't you need to ask yourself why?
Just give it a thought,
And failure is worth naught.
And then like an eagle you shall fly!
Image

Satan
Posts: 1855
Joined: Mon Nov 19, 2007 6:29 pm
Location: Florida
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by Satan »

Harry Dresden wrote:Removing the non-combat from the script makes it stop automatically selecting something, so that you have to do it manually.

Commenting out each line is also supposed to do this, but I've noticed a few that still annoyingly auto-select even after I tell them not to. We need someone to make a cleaner script (minus all the snarky little comments Heather put it, too), but the one person I know could do it is working on better things.
You're damn right I'm working on better things. >.> If there's a real need for this, I wouldn't be opposed to it. The script doesn't work at all for me right now, since I moved up to FF 4 beta and something about the new GM extension that's compatible with FF 4 is causing the auto-attack to mess up. So I'll probably have to hack the script to a form that can work around this error, and I suppose I could clean it up in the mean-time.
Leader of PFE league. If you wish to worship me, ask me about joining my secondary league Cult of Satan (the largest league in the game!).

User avatar
AldenteVonTino
Posts: 461
Joined: Thu Oct 01, 2009 10:49 am
Location: Florida, USA
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by AldenteVonTino »

:wink: :? :x DANG IT! :x :? :wink:
You just can't get this Noodlehead to shut up! (Good thing he's on OUR side!)
In the non-combat encounter, Anonymity: Blessing or A Curse, am I correct in assuming I would // out the line that makes it true, or which?
(Maybe after this, I can hush for a bit, let you get on with your world...)
:lol: :? :?: :? :lol:
When you do the best you can it's called a try!
If you don't you need to ask yourself why?
Just give it a thought,
And failure is worth naught.
And then like an eagle you shall fly!
Image

User avatar
Cristiona
Posts: 5044
Joined: Sun Apr 08, 2007 1:01 am
Location: the Conservatory with the lead pipe
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by Cristiona »

NardoLoopa wrote:I wrote a script so you can re-up your buffs from the nav pane (sorta like in Mafia). You need to visit the skills page before it will activate (to figure out which skills you have). TekRunner's mentioned this would be nice.
Would it be possible to have the + be set to right justification? If you're rebuffing multiple effects and they have different times, the plus sign bops back and forth:

Spell
205.5 min +

Spell2
12 min +

Spell3
200.75 min +

As opposed to:

Code: Select all

Spell
205.5 min     +

Spell2
12 min        +

Spell3
200.75 min    +
The churches are empty / The priest has gone home / And we are left standing / Together alone
--October Project: "Dark Time"

User avatar
Patojonas
Posts: 404
Joined: Mon Nov 16, 2009 11:48 am
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by Patojonas »

In Firefox 4, the script that auto uses all the *ouchs needs to be executed a 2nd time if you want it to also use the shining trapezohedron :|

NardoLoopa
Posts: 217
Joined: Fri Aug 27, 2010 5:30 am
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by NardoLoopa »

I updated Heather's *ouch script to add the hat. (trivial). Unfortunately, I don't have a test character high enough to test the Trap.

FF4 seems to break a lot of things. For those having trouble with the auto-adv script, the problem may actually be the TH choice saver instead. I've only been running the AA and it has worked fine. The workaround for the Choice Saver is to open another tab with index2.php as your TH URL.

User avatar
Patojonas
Posts: 404
Joined: Mon Nov 16, 2009 11:48 am
Contact:

Re: TH Greasemonkey thread 2.0

Post by Patojonas »

yeah, I had already added the hat :wink:

already a few days I've had to use it twice to get the items from the trapezohedron...wonder if anyone else noticed...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests