Twilight Forums

Idle chat for wannabe heroes
It is currently Tue Oct 21, 2014 5:06 am

All times are UTC - 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ] 
Author Message
 Post subject: Phpbot 2.0
PostPosted: Tue Aug 05, 2008 8:10 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 19, 2007 6:29 pm
Posts: 1832
Location: Florida
http://www.soulraver.net/pfe/thbot.php

EDIT: This bot works now.
PFE:We Apologize For The Inconvenience

PFE has been working on public auto-adventure bots (with the bulk of the work, the general framework, being Olaf's; me, Neo, and Magi just created the twilight heroes specific scripting and fixed it up for public release), and one of those bots is now ready for a public release. This particular bot is a php scripted version. It will use the information you provide to login to the site. We all give our word that no account information sees anywhere but the server, but if you're uncomfortable about logging in from the phpbot... Well, don't use it.

We do, however, use a method to prevent easy account farming. If you have not done all of the quests, you will not be able to use the phpbot. This is something we agreed on with Ryme, and I personally think you shouldn't be botting if you have quests to do anyways. As a last note, while we have tested the bot very thoroughly, there may be bugs here and there. If you happen to find one, report it to me in-game and I'll fix it as soon as possible. So, here's a list of features:

* Setting the number of the choice to use on multichoice adventures (we had something planned to allow a better view of what you'd be choosing, but we haven't gotten to it yet)

* Automatically leveling up if possible at any of the level up locations (this has been tested before, but there may still be bugs from changes we've made since initial tests, so make sure you check to see if you really leveled up when it says you did)

* After/before battle healing, via the 4 healing spells or the hospital/sickbay (you choose which one, but make sure you have access). You set a percentage to restore your hp from if it drops below that percentage. Currently, it will try to completely heal you. Eventually, we'll set a threshold percentage to heal up to. It will also try to heal you if you get beat in a fight, unless you choose the option of not healing.

* A combat skill choice. Make sure you have the skill, otherwise the bot will switch back to regular attacks (as well as if you don't have the PP to use it). If you do not have a PP recovery option set, it will not go back to using it when you get enough PP. All available combat skills should be usable, with the exception of IotM related skills which aren't always available in battle.

* After/before battle PP recovery, via the enlightenment center/radiation lab. Again, make sure you have access to whichever one you choose.

* A 'burn PP' option. This option will burn your excess PP past a certain percentage down to another percentage. All current skills should be options. You cannot at this time use more than one burn skill, and healing will take precedence over burn PP.

* A buffbot package choice. If you choose to buy any, the chips will be sent to the buffbots required and will give you a collection of buffs at the same price they'd be getting them separately from the bots. It does take a minute or so for the buffs to be processed and cast. The bot waits a minute or two, and then checks if the buffs were received. Don't worry, if you didn't receive the buffs, you will be sent them later on, when the bots are back up. The phpbot will then terminate, however, in case you needed those buffs to adventure where you were about to. You can buy as many of a buff pack as you want. There are three packs, a farming pack, a protection pack, or a combo pack, which is both of the packs together.

* Chip/item gain tracking and end session readout.

That should be all. Ask me if you have any questions. The bot is currently hosted on my web site (Soul Raver), at http://www.soulraver.net/pfe/thbot.php. The bot /will/ be down during rollover, and it will stop your adventuring a few minutes before hand if rollover comes during your adventuring due to problems with maintenance and still being logged on, so be aware of that if you're trying to squeeze in turns.

Edit:
Planned Features If We Ever Get Off Our Lazy Asses and Do Any Work List (yeah, right)
JavaScript based choice patrol selection
Caffeine Usage
Pouch/Couch Usage
Round based combat routines (almost definitely not going to happen)

And I just want to add please please please report any bugs you encounter in this thread. Thanks!
-Neo


Last edited by Satan on Fri Aug 08, 2008 5:50 pm, edited 2 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 06, 2008 12:59 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 19, 2007 6:29 pm
Posts: 1832
Location: Florida
Fixed a bug where the bot wasn't allowing adventuring due to a regex error with the quest check. Either no one tested it who had all the quests done, or no one bothered to tell me about it. In any case, it /should/ work now. I'm going to assume that if no one reports anything to me, it does work, because I can't test it with Satan as he's VRing instead of adventuring.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 06, 2008 2:05 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Apr 07, 2007 6:48 pm
Posts: 477
Location: Also Through The Dimensional Gate
Dammit. Now I actually have to finish the quests. Or! I could just add code to check for alpha testers >.> I think I already started on that a couple weeks back...

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 06, 2008 7:22 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Sep 06, 2007 10:56 pm
Posts: 1466
Location: Berkeley when at school, San Diego when at home
Bad Neo. No. You will be lumped in with everyone else. It's your fault you didn't finish them when everyone else did.

_________________
Image
Vote for TH on global rankings!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 06, 2008 7:32 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Apr 07, 2007 6:48 pm
Posts: 477
Location: Also Through The Dimensional Gate
But I did! Once should be enough!

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 06, 2008 8:37 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Sep 06, 2007 10:56 pm
Posts: 1466
Location: Berkeley when at school, San Diego when at home
You did it when it didn't count.

_________________
Image
Vote for TH on global rankings!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 08, 2008 7:39 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Apr 07, 2007 6:48 pm
Posts: 477
Location: Also Through The Dimensional Gate
The bot is now up and running, sorry for the delay.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 10, 2008 11:37 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 19, 2007 6:29 pm
Posts: 1832
Location: Florida
Not completely sure that the bot works for everyone, but I and several others who do have all the quests have been able to use it. If anyone encounters any problems, please report them. However, a new thing to note- I've designed a system to store IP's, usernames, id's, dates, and number of uses per IP and user combo. The only people who will have access to this data are the mods and Ryme; Passwords are NOT stored. This is in an effort to keep track of the bot usage for detecting multi abuse, though I really doubt it will be much of a problem due to the quest checks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 17, 2008 9:19 am 
Offline

Joined: Mon Nov 03, 2008 12:54 am
Posts: 732
Thanks for maintaining this. I am using it now for spading.
It would be nice to get a summary of encounters in the end.

Edit: I noticed it does not report item drops correctly if more than one item drops at the same fight.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 18, 2008 12:52 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 19, 2007 6:29 pm
Posts: 1832
Location: Florida
Yeah, I thought that might be happening. Trying to think of a good fix for it- The method I have now is a simple eregi which runs through and finds if you got an item. Unfortunately, it only catches the first one on the page, and then quits going through. I'm working on a fix, which may be simply replacing the html from the items with a space or something as it records them. Will update when that's in.

EDIT: Put in the fix and tested, works fine in the cube (atleast, I got readings where it showed getting more than one item from a battle). Tell me if anything else seems off.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 24, 2008 10:42 am 
Offline

Joined: Mon Nov 03, 2008 12:54 am
Posts: 732
Item drop registration works well.
I noticed today that the final turn count was 1 off. It might have been only since I hit 7am.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 11, 2009 11:37 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Apr 07, 2007 6:48 pm
Posts: 477
Location: Also Through The Dimensional Gate
Yeah the bot checks the completed quest page to make sure you've done all of them, even those that haven't been assigned to you yet.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Phpbot 2.0
PostPosted: Tue Nov 03, 2009 4:22 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Apr 07, 2007 6:48 pm
Posts: 477
Location: Also Through The Dimensional Gate
Bump for new players who may not have seen this, and insanity is now in there, chaos farmers rejoice!

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ] 

All times are UTC - 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group